2012-06-06
Filed under: More then a band

More then a band - Kapitel 1


Musiken dunkade hårt i mina öron och rummet snurrade runt och runt. Spriten jag druckigt hade jag nu blivit påverkad av. Jag försökte leta upp min bästavän Jasmine i röran, men hittade inte henne någonstans.
Det var minst 100 personer på festen och jag kände inte igen ett ända ansikte. Sarah som höll till festen var inte heller på synhåll. Jag vinglade fram till hallen där jag grabbade tag i min svarta jacka och gick sedan ut igenom dörren.

Sommaren hade precis börjat så det var fortfarande varmt ute för att vara tre på natten. Gatlamporna lyste upp Londons gator, det var nästan som att vara ute i dagljus. Jag gick över parken som jag alltid gör för att komma hem snabbast. Det var tomt på alla bänkar förutom en, det kan ha varit en man i 20 års åldern, det var svårt att se eftersom han hade en keps och svarta kläder på sig.
Jag brydde mig inte så mycket om honom utan gick förbi och log mot honom, vilket jag inte tror han såg. Precis när jag gått förbi honom reste han sig upp och tog tag i min hand, jag vände mig snabbt om. Han kom närmare mig och började röra i mitt hår.
"Skärp dig nu, jag vill hem!" skrek jag och hörde att orden var otydliga. Han började kyssa mig på halsen och kollade sig runt, fortfarande ingen annan där.
Han började dra av mig min tröja och smeka mina bröst.
"Jag vill inte!" skrek jag och böjde mig ner. Han puttade omkull mig och började knäppa upp mina byxor.
"Snälla, sluta" grät jag fram.
"Det går fort" sa den mörka rösten.
"Hjälp!" skrek jag, men förstod att ingen skulle höra mig. Jag skrek igen, högre. Han drog av sig sina byxor och slängde iväg dom. "Hjälp" skrek jag igen det högsta jag kunde. Han skulle precis ta av mig mina troser när vi hörde röster.
"Hjälp!" skrek jag igen innan allting blev svart.

Jag öppnade långsamt ögonen av ett bländande ljus. Första tanken var, vars är jag? Jag satte mig långsamt upp i från soffan som jag legat på och kollade runt i vardagsrummet som jag låg i. Runt min överkropp hängde en stor rutig skjorta, antagligen från en kille.
Min byxor, BH och tröja hängde på soffans kant, jag grabbade snabbt tag i kläderna och drog på mig byxorna, skjortan hade jag fortfarande på mig för att den var så skönt och luktade så gott.
Jag minns allting som hände igår, men hur jag kom hit har jag ingen aning aning om. Ska jag kanske bara ta min tröja och springa iväg? Nej, jag måste tacka den personen som hjälpte mig ifår.
Försiktigt vandrade jag runt i lägenheten med hopp att hitta någonting, allting var så stort. Jag traskade vidare och såg 5 killar sitta i köket, dom skrattade men blev tysta när jag kikade in igenom öppningen.
"Du är vaken" sa en av dem , log mot mig och började gå mot mitt håll. "Liam" sa han och sträckte ut sin hans. Detta är Zayn, Louis, Harry och Niall. Jag nickade. "Jag är Kelly"
Killen som hette Liam log mot mig ännu en gång.
"Är du hungrig sa han tillslut?" Jag nickade igen.

Efter jag slängt i mit maten kollade alla killarna på mig.
"Du är ju värre än Niall" Gapade killen som jag tror hette Louis.
"Den blonda`" undrade jag och drack upp det sista som var var i glaset.
"Ja, han är galen i mat" Jag kunde inte låta bli att skratta. Det blev tyst ett tag, ganska för tyst.
"Du har på dig min tröja" sa Liam för att bryta tystnaden.
"Jag kan ta av mig den" sa jag och började knäppa upp skjortan. Men Liam stoppade mig med sitt viftande.
"Nejnej, det är lungt du kan få den"
"Tack" sa jag och knäppte knapparna igen.
"Hade du verkligen tänkt ta av dig skjortan inför alla oss?" Gapade Harry.
"Varför inte, har inte något att dölja?"
"Bad girl" sa Zayn och alla började skratta.

Efter en timmes pratande vid köksbordet var det dags att ge mig hemmåt, min bror letar nog efter mig.
"Jag kan inte tacka er tillräckligt, tack så jätte mycket för allt ni gjorde både igår och idag"
"Äh, det är lugnt. Det var roligt att hjälpa till" sa Liam och log mot mig igen. Oj, vad han har fint leende. Jag skakade på huvet.
"Tack igen" sa jag och omfamnde alla i långa kramar. "Vad mysiga kramar du har" sa Louis och alla skrattade. "Du med" sa jag och log.
"Ha det bra, lycka till med musiken grabbar"
"Tack!" sa alla i kör på varandra, jag log och gick ut igenom dörren.
När jag kommit ut på gatan märkte jag hur nära jag bodde killarna, det var ju bara över gatan? Kunde knappt fatta det själv. Jag skrattade för mig själv och gick över vägen.

Jag slängde av mig skorna och gick in i röran som jag och min bror bodde i. Det var snart 3 år sedan vi flyttade hit, tiden har gått riktigt snabbt. En ny duschad Luke kom ut till vardagsrummet.
"Vart har du varit?" sa han argt. Jag var snabbt tvungen att hitta på en lögn.
"Förlåt för att jag inte ringde, men jag sov hos Jasmine"
"Okej, men ring nästa gång" jag nickade och gick upp till mitt rum som var mer städat än nere i vardagsrummet och köket.

Killarna satt och berättade för mig att dom hade ett band som hette One Direction som var riktigt känt, det roliga var att jag aldrig hört talas om dessa "One Direction" Så jag gick in på youtube och sökte på dem,klickade på låten what makes you beautiful som var längst upp.
Alla såg ut att ha så roligt och dom var inte dåliga på sjunga heller. Jag hade faktiskt hört denna låt på någon fest, fast jag visste inte vad bandet hette. Jag lyssnade på några till låtar tills Luke var klar med maten.

Namn: Dilan Rashid

Första novellen jag läst på länge och denna var riktigt bra :) xx

Datum:2012-06-06 - Tid:22:30:24
Namn: mw

Fin blogg

Datum:2012-06-07 - Tid:07:11:11
Hemsida: http://michwagen.blogg.se/
Namn: Nathalie - FOTO&DESIGN

Jättebra! Men jag tappade bort mig lite. Vad var det som verkligen hände, alltså hur hamnade hon hos dem? :)

Datum:2012-06-16 - Tid:16:22:46
Hemsida: http://torpenbergs.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (Publiceras ej)

Hemsida:

Kommentarsruta: